VMBO/MAVO  Mondia

Vanaf het komende schooljaar is ons VMBO, zowel van het Scheldemond College als van Nehalennia, vernieuwd. Daarmee houden we ons onderwijs ‘up-to-date’. We bieden nieuwe, succesvolle en aantrekkelijke programma’s. Om dit duidelijk te maken, gebruiken we in veel namen van ons onderwijs het @-tekentje. (Spreek uit als ‘et’).

Bij ons bereid je jezelf voor op een vervolgopleiding en een baan in Zeeland of eventueel daarbuiten. Dat kan in de opleiding @VMBO en ook in M@VO en H@VO. We hebben ervoor gezorgd dat jij aan de slag kunt op het niveau en de manier waarop jij graag werkt. In de loop van de tijd ontdek je jouw talent en kan je jezelf hier steeds beter op gaan richten. Wij helpen je hier graag mee.

In plaats van Highschool, noemen we onze keuzeprogramma’s in het VMBO nu Juniorcollege en Beroepencollege. In @VMBO volg je het Beroepencollege, en in M@VO ga je aan de slag met de Juniorcolleges. Lees snel verder om meer te weten te komen over de opleidingen!

 

 

Ook in onze nieuwe opleidingen speelt de begeleiding een belangrijke rol. Dit gebeurt zoveel mogelijk tijdens de reguliere lessen. Soms heb je meer nodig. Dan kan de school een beroep doen op een team van specialisten om jou extra te helpen.