Wat heeft het Scheldemond College jou te bieden?

Het Scheldemond College is een vrij kleine maar toch een ‘brede’ scholengemeenschap. Daardoor heb je volop mogelijkheden. Je krijgt onderwijs dat bij jou past. En je houdt steeds genoeg kansen om door te stromen.

De opleidingen vind je hiernaast.  

Je toekomst begint nu         

Het gaat om jouw toekomst. We bereiden je daar zo goed mogelijk op voor. We helpen je de goede keuzes te maken. Tegelijk vinden we dat je middelbare schooltijd ook best leuk en gezellig mag zijn! Het Scheldemond College organiseert daarom veel excursies, feesten acties, reizen en andere dingen die ons ‘meer dan een school alleen’ maken.

‘Kwaliteit’ zit in jou

We willen jou en al onze leerlingen ‘kwaliteit’ bieden. Het gaat uiteindelijk om goed onderwijs. ‘Kwaliteit’ is voor ons meer dan alleen ‘rendement’. We willen er bij jou ‘uit halen wat er in zit’. Daar gaan we erg ver in, zelfs al kost dat een jaar meer.

We willen je op allerlei manieren helpen, wanneer het op school of daarbuiten even ‘tegen zit’. Het Scheldemond College investeert relatief erg veel in zorg en begeleiding. We streven ernaar dat al onze leerlingen een plezierige tijd hebben, een diploma halen op het niveau dat bij hen past en succes hebben in het vervolgonderwijs en in de samenleving. Dat is voor ons ‘kwaliteit’. Dat is wat we jou te bieden hebben.

 Specials

  Highschool
  Dansklassen
  Topsporttalentschool 
  Sportpartners 
  Juniorcollege

 Filmpjes opleidingen Scheldemond

 Informatie

 Leerlingen groep 8
 Passend Onderwijs - PVOW
 Schoolinformatie
 kwartaalplanning Sardijn
 Kwartaalplanning Wielingen
 Schoolkosten
 Schoolgids 2016-2017
 Lestijden
 Vakanties
 Busvervoer 
 

 

 Hot Links           

 Contactgegevens
 Ziekmelding VWO-HAVO :0118-486884
 Ziekmelding MAVO-VMBO:0118-486892
 Roosterwijzigingen
 Vacatures 
 Scholen op de kaart
 Studieurenplanner bovenbouw